Skip to the content

En annan vy från ovan

Det finns många anledningar till att föredra bilder från luften. Att få presentera något från ovan ger en helt ny syn på saker och ger ett unikt intryck. Med våran lösning för foto och film från luften är väldigt flexibel. Lätt regn, vind eller inomhus är inget som hindrar.

Foto för mäklartjänster eller foto & filmmaterial för hemsidor eller broschyrer? Vi tar stora som små uppdrag både för dig som företag och privatperson.

Spaka själv!

Med dubbla sändare kan du hyra in dig på kamerans kontroll. Du bestämmer själv var kameran pekar i 360 graders vinkel, manuella inställningar för kameran så som ISO och fokuspunkt. Med live HD sänding rätt ner framför dig ger det dig direkt feedback hur bilden kommer se ut.

Utrustning

Olshumlan opererar med den senaste tekniken från DJI med Inspire 1. En fullmatad maskin fullt kapabel att mäta sig med de större maskinerna där ute.
Vi kan erbjuda live-streaming direkt från luften i HD (720p) till en tex storbildstv. Detta ger ditt event en unik upplevelse och möjlighet att sticka ut från mängden.
Maskinen kan även flyga i flerpilotssystem där ni som kund kan få sköta kameran och dess inställningar helt fritt. Låt oss sköta flygningen så kan ni ta exakt dom bilderna och film ni vill. Perfekt för dig som fotograf då du slipper betala för dyra helikoptertimmar.

Med sin nedåtriktade kamera och ultraljudssensorer, kan vi flyga lika stabilt inne som ute. Detta är något som är unikt och ger dig känslan av en tripod i luften. Kamerans fotar med 12Mpixel i RAW format och önskar du film kan vi erbjuda en rad alternativ i upplösning och bilder per sekund; 4K @30fps, 1080p @60fps för att nämna några.

undefined undefinedundefinedundefinedundefined