Skip to the content

Olshumla ägs och drivs av Anders Olsson och David Olsson. Anders med hans nätverk driver projektledningsuppdrag och konsultverksamhet inom Event och Sponsring och David har hand om flygfot och flygfilm.

Storhumlan Anders har stor erfarenhet av Marknadskommunikation och Information med samarbete med Perason AB, ett företag med mer än 20 års erfarenhet av Marknadskommunikation och Reklam som har erfarenheter av internationella Projekt och Event på en global basis.

Olshumla AB startade 2012, men storhumlan har arbetat med Projektledning inom Event och Sponsring sedan 1999.

Olshumla Jr har sysslat med flyg hela sitt liv. Allt från kommersiell flyglicens med allt vad det innebär med lagar och regler, till att byggt rc flygplan sedan 10 års ålder. Lång erfarenhet inom RC och en stort fotointresse gjorde att Olshumla 2014 startade med att ta flygfotografiska uppdrag.

Hedersutmärkelse för organdonation

Anders Olsson, Varberg, har utsetts till årets hedersmedlem i Livet som Gåva. Han får hedersutmärkelsen för att han tog initiativ till att Sverige ansökte och genomförde World Transplant Games 2011 i Göteborg. Motivering för beslutet: Genom Anders Olssons outtröttliga engagemang och ledarskap i samband med planering och genomförande blev WTG 2011 en stor succé.

Läs pressmeddelande från Livet Som Gåva